Impressie Feng Shui Ruimte Analyse

Een fantastisch familiehuis midden in de mooie bosrijke omgeving van Oisterwijk.

Het huis heeft een ongebruikelijke routing, bezit een ruime oprit, brede gangen en grote deuren. Dit alles geeft een ongelooflijk gevoel van ruimte, van mogelijkheden en biedt de energie genoeg ruimte om vloeiend naar en door de woning te gaan.

Deze woning vraagt om een ander inzicht, een andere verdeling van de vele verschillende ruimtes om tot een geheel te kunnen komen. 

 

Om de vloeiende energie binnen de woning te voeden, te behouden en de bewoners ten goede te laten komen, zijn er kleine en verrassende aanpassingen gedaan vanuit de adviezen van de Feng Shui Ruimte Analyse. 

Vanuit een Feng Shui Ruimte Advies naar eenvoudig woongenot.

Dankbaar bericht van Irma

Oisterwijk.

Hi Josien,

Met 3 pubers een hond en 2 drukke banen is het vaak een uitdaging de juiste balans te ontdekken in ons gezinsleven dat zich afspeelt in een huishouden van de zoete inval.

Met het idee wat aanpassing door te voeren in ons huis hebben we Josien geraadpleegd voor een Feng Shui analyse. Een aanrader en eyeopener voor eenieder om inzicht te krijgen hoe je met de juiste tips het woongenot en de energiestromen zo optimaal mogelijk kunt toepassen……Lees meer