Opleiding Feng Shui Ruimte AnalyseOp naar bewustwording van je omgeving, van jezelf, van anderen, van je doelen, van je kern. Dit alles kun je vinden in de  

Opleiding Feng Shui Ruimte Analyse. 

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de energie van een woning of naar de kracht van een goed ingericht huis?

 

.

Misschien ben je wel een echte interieur junkie? Of heb je behoefte om via een andere invalshoek te leren kijken naar een leven vol harmonie en balans? Dan is de Opleiding Feng Shui Ruimte Analyse precies dat wat jij zoekt. 

Het leren werken met de

'Harmonie Wetten'

van Feng Shui geeft verdieping, bezinning en verandering.

De Opleiding Feng Shui Ruimte Analyse bestaat uit 4 Modules. Op deze manier kun je na elke Module zelf bepalen welke stappen je wenst te maken in de opleiding


Jouw studie, jouw keuze, jouw regie.

 


Geïnspireerd door Feng Shui? door energie, door interieur, door het inrichten zelf, 

Leuk dat jij je hiervoor interesseert en dat je er meer over wilt leren en mogelijk als werk wilt toevoegen aan al datgene wat je al doet. 

 

Het leven heeft geen haast

Gun je zelf 'tijd'.

 

Laat de tijd voor je werken om afgestemd te zijn op de levensenergie van NU. 

De Opleiding Feng Shui Analyse biedt je tools om op een eenvoudige, verdiepende manier je bewustwording in veel facetten te enthousiasmeren, te vergroten of aan te raken.

Wil jij ook meer stilstaan bij welke invloed je meest directe leefomgeving, je woning en of je keuzes, hebben op jouw levensenergie of die van je gezin of huisgenoten?

Dan is de Opleiding Feng Shui Ruimte Analyse echt iets voor jou.

Je gaat aan de slag met plattegronden van woningen, bedrijven etc. je leert deze plattegronden zo te analyseren dat de energie van de 9 levensgebieden van Feng Shui zichtbaar worden.

Met alle kennis die je in de opleiding gaat vergaren leer je de levensenergie zo te gebruiken dat wonen en leven weer een beleving in het nu gaan worden. 

 

De 5 elementen staan centraal binnen Feng Shui evenals Yin en Yang. Samen met andere cursisten ga je hier uitgebreid mee leren werken en leer je deze kennis over te dragen binnen een Feng Shui Ruimte Analyse.